Så blev det også efterår

Det måtte jo komme, men mon ikke vi alligevel kan tvine nogle flere ture ud af dette års sejlsæson.

Vi sejler stadig vores Torsdagsmatch, se nærmere herunder.

Forterne Rundt blev afholdt trods regn i stride strømme - godt gået til de trofaste sejlere.

Sejlerskolen

Sejlerskolen fik med en dags forsinkelse gennemført den praktiskke prøve, og det er med stor fornøjelse at kunne meddele, at alle bestod.

Kæmpe stort til lykke til jer alle - godt kæmpet.

Tirsdags- og Torsdagsmatch

De sidste sejladser Sundby Sejlforening og hos os selv er sejlet for denne sæson.

Nogle enkelte både har set sit snit til at få sejlet lidt mere end sædvanligt ved både at sejle tirsdag og torsdag.

Vi oplever, at interessen for at sejle på hverdage med andre er vigende. Det er ærgerligt, for det er hyggeligt før, under og efter.

Det kunne være mega hyggeligt, hvis flere havde lyst til at sejle

Hvis I har forslag til ændringer, så er kapsejladsudvalget meget lydhøre, da de meget håber på, at flere både finder ud på "kapsejladsbanen" flere gange hen over sæsonen.

Standernedhaling

Da sejlsæsonen synger på sidste vers, så er det også ved at være tid til at standeren bliver halet ned.

Det finder sted lørdag den 22. oktober 2022, kl. 11.00.

Nærmere følger her på hjemmesiden.

Tøj med vores stander

Der er gennem de seneste måneder arbejdet på at kunne købe tøj med tryk på - Stander og Kastrup Sejlklub.

Det er nu blevet en realitet via en aftale med Ama'r Sport på Amagerbrogade.

Tøjet findes på butikkens hjemmeside eller via dette link.

Det er muligt at bestille det direkte via butikkens hjemmeside og få det sendt hjem eller afhente i butikken.

Hvis man er usikker på størrelsen, så kan man selvfølgelig køre ind til Ama'r Sport og få en snak om det herunder prøve.

Når der er gået et stykke tid, vil vi sammen med Ama'r Sport kigge lidt på, hvad der sælger, og hvad der ikke sælger, således at vi får det sortiment, som tiltaler flest medlemmer.

Håber I vil tage godt imod initiativet og reklamere lidt for klubben ved at have en trøje eller bukser på med Stander og Kastrup Sejlklub, når I er udenbys f.eks. på sommerferien.

Delebåd

Der er også søsat et andet tiltag, som gerne skal være med til at holde på de sejlere, som vi udklækker gennem vores sejlerskole.

Det handler om en delebåd, som i første omgang bliver Expressen Kløveren.

Sejlsæsonen 2022 skal vise, om der er grundlag for en mere turegnet delebåd.

Skulle du være interesseret, så kan du læse mere her.

Corona

Bestyrelsen er klar over, at der stadig er Corona i samfundet også langt flere nye smittede hver dag, end vi har været vant ved selv under de værste periode under pandemien.

Derfor beder vi stadig om, at vi holder fast i de gode vaner om håndsprit med mere, ligesom vi håber, at vores medlemmer har forståelse for, at vi gerne ser, at man bliver hjemme, hvis man har symptomer på Corona.

Er man sløj eller dårlig, ser vi derfor helst, at man gør sine klubkammerater en tjeneste og bliver hjemme, til man er rask eventuelt suppleret af en test for Corona, såfremt symptomerne peger i den retning.

Glæder os til hygge og komsammen med jer alle sammen. Pas på jer selv og hinanden.

Sejlerhilsen

Bestyrelsen i Kastrup Sejlklub

PS. Se også under Hot News, hvor der er link til bl.a. seneste referat fra SAMKAS og link til idrætskurser i Region Hovedstaden, som vores medlemmer har adgang til.

God fornøjelse.