Standerhejsning

Så fik vi standeren på plads, og den vejre nu i vinden frem til sæsonens afslutning, hvilket heldigvis ligger langt ude i fremtiden.

Der var pænt med klubmedlemmer til stede - dejligt at se både nye som gamle.

Efter formandens tale samt sang fik vi hejst standeren på den nyrenoverede bom - stor tak til Carsten og Preben for deres indsats.

Bestyrelsen havde lovet frikadeller og kold kartoffelsalat, men det var ikke, hvad Spæd Salat havde besluttet sig for at servere. Der var vist noget med en kok, som havde lavet mange frikadeller i tiden op til og så blev det i stedet nogle lækre pølser og kold kartoffelsalat, pølsebrød, og hvad der ellers høre til.

Meget lækkert - Tak for dejlig mad.

Fotos fra den første del af arrangementet er at finde under fanen Galleri.

Så skal vi bare have gjort bådene færdige, så vi også kan komme ud og sejle og vise vores flotte stander frem.

Kapsejladsudvalget

PolyesterCup i år er afviklet over den forgangne weekend.

Det var relativt tæt i toppen, hvor striden om topplaceringen blev afgjort af fratrækkeren.

Michael Staal, som stiller op for vores naboklub Dragør løb således med sejren foran Søren Kjær fra Roskilde.

På tredjepladsen var der endnu en Roskilde sejler.

Her var det også tæt - et sølle point mellem 3. og 4. pladsen.

Tillykke til dem alle tre og bedre held næste gang til resten af feltet.

Det samledes resultat er at finde her

Vi siger tak for denne gang og håber, at vi ses igen.

Fotos håber vi at kunne lægge op her på siden i løbet af den nærmeste uge.ser vi frem til, og der skulle være styr på det hele.

Dette års ugentlige klubsejlads også kaldet Torsdagsmatch er ikke helt på plads. Der arbejdes på en koalition med Sundby Sejlforening.

Kapsejladsudvalget melder noget ud snarest.

Vi har også fundet anledning til at reklamere lidt for Helsingør Sejlklub, som byder op til Sailing Week i juni, se mere på deres hjemmeside.

Delebåd

Der er også søsat et andet tiltag, som gerne skal være med til at holde på de sejlere, som vi udklækker gennem vores sejlerskole.

Det handler om en delebåd, som i første omgang bliver Expressen Kløveren.

Sejlsæsonen 2022 skal vise, om der er grundlag for en mere turegnet delebåd.

Skulle du være interesseret, så kan du læse mere her.

Sejlerskolen

Bådene er blevet klargjort, og den praktiske undervisning er startet op.

2. års eleverne har hen over vinteren gjort sig bekendt med den teoretiske del, som de har været til prøve i, og det skulle være gået godt - til lykke med det.

Corona

Bestyrelsen er klar over, at der stadig er Corona i samfundet også langt flere nye smittede hver dag, end vi har været vant ved selv under de værste periode under pandemien.

Derfor beder vi stadig om, at vi holder fast i de gode vaner om håndsprit med mere, ligesom vi håber, at vores medlemmer har forståelse for, at vi gerne ser, at man bliver hjemme, hvis man har symptomer på Corona.

Er man sløj eller dårlig, ser vi derfor helst, at man gør sine klubkammerater en tjeneste og bliver hjemme, til man er rask eventuelt suppleret af en test for Corona, såfremt symptomerne peger i den retning.

Glæder os til hygge og komsammen med jer alle sammen. Pas på jer selv og hinanden.

Sejlerhilsen

Bestyrelsen i Kastrup Sejlklub

PS. Se også under Hot News, hvor der er link til bl.a. seneste referat fra SAMKAS og link til idrætskurser i Region Hovedstaden, som vores medlemmer har adgang til.

God fornøjelse.