Julen nærmer sig med raske skridt

Vi skal snart til at finde julepynten og nissehuen frem samt finde på, hvad båden skal have i julegave i år.

Julemåneden betyder også, at vi gerne vil komme hinanden lidt mere ved.

Det gælder også for vores veteraner, som har planlagt julefrokost i klubhuset torsdag den 2. december 2021, kl. 12.00.

Veteranerne skal selv medbringe maden og en lille pakke, så der kan blive spillet pakkespil og julehygge.

I december holder vi også dette års sidste temaaften.

Den holder vi torsdag den 9. december 2021, og det bliver i selskab med vores havnefoged Mikkel.

Kom og hør hvilke visioner han har for havnen og for dens fremtid.

Når det er en temaaften, starter vi med lidt lækker mad tilberedt af gourmedrengene fra Spæd Salat.

Tilmelding sker som altid via hjemmesiden, se dette link.

Kan du ikke deltage denne aften, så kommer der flere muligheder frem mod den nye sejlsæson dog ikke med havnefogeden, men andre spændende indlæg.

Har du forslag til, hvad det kan omhandle, eller kunne du selv tænke dig at være vært og holde et interessant indlæg, så er det bare med at komme til tasterne og skrive til bestyrelsen på vores mail, se nederst på denne side.

For dem som ikke deltog i de to generalforsamlinger, som blev afholdt torsdag den 25. november 2021, kan vi oplyse, at både den for 2020 og den for i år blev genneført som planlagt.

Går man rundt med en lille udvalgsdrøm, så er der stadig mulighed for at hoppe ind i et eller flere udvalg.

Vi følder snarest op med referat, formandens beretning og oversigt over bestyrelse og udvalg.

Den seneste bølge af Corona har stadig fat i os og samfundet, og det ser ikke ud til at aftage.

Vi har fået endnu en variant at slås med, så det er godt, at vi har holdt fast i de gode vaner om håndsprit med mere.

Der er aktuelt ikke nye restriktioner for klubaktiviteter, men vi skal naturligvis være forsigtige, så vi alle kan komme friske og raske ud på den anden side.

Eftersom Corona er på fremmarch, så kan vi ikke gentage det for tit, at vi skal fortsætte med alle de gode vaner på hylden. Som vi hører gennem pressen, er smittetallet kraftigt stigende, og der er derfor al mulig grund til fortsat at passe på hinanden. Der vil derfor stadig være håndsprit at finde i klubhuset, som vi skal henstille til bliver brugt.

Er man sløj eller dårlig, vil vi også henstille til, at man gør sine klubmedlemmer en tjeneste og bliver hjemme, til man er rask eventuelt suppleret af en test for Corona, såfremt symptomerne pejer i den retning.

Kastrup Sejlklub følger naturligvis de råd og retningslinjer, som vi må forvente kommer fra sundhedsmyndighederne, folkestyret og Dansk Sejlunion.

Vi holder jer opdateret her på hjemmesiden med de eventuelle restriktioner, som får betydning for Kastrup Sejlklub og vores foreningsliv der.

Kalenderen er i øvrigt opdateret med de foreløbige arrangementer for resten af sæsonen.

Glæder os til hygge og komsammen med jer alle sammen, selvom bådene er kommet på land. Pas på jer selv og hinanden.

Sejlerhilsen

Bestyrelsen i Kastrup Sejlklub

PS. Når man er medlem af Kastrup Sejlklub, er man også en del af Dansk Sejlunion.

Dansk Sejlunion sender løbende nyhedsbreve, som man som medlem har adgang.

Hvis du ikke har modtaget det, har du formentlig ikke tilmeldt dig endnu, eller også har du bevist fravalgt at modtage nyhedsbrev om Klubliv.

Det er naturligvis nødvendigt at tilmelde sig de nyhedsbreve, som lige netop har din interesse - gør det via dette link.