Det er koldt derude

Vi har fået Kong Vinter at mærke, inden det er vinter i henhold til kalenderen.

Han har dog forskånet os for sne, men koldt er det.

Det betyder sikkert også, at de medlemmer, som har fået båden på land, synes, at det var den rigtige beslutning. En hel del har faktisk udnyttet det varme efterår, hvor de sikkert også har tænkt - skulle båden være blevet liggende lidt i endnu, til at få bundmalet, og de er sikkert hurtige til at få båden i.

Hvis de så også har undladt at tage masten af, så er de mere end klar til at komme i vandet.

Sikke en nem forårsklargøring, de kan se frem til.

Så er det bare at vente på forårets komme, og den tid kan man jo lige så godt bruge i andre medlemmers selskab f.eks. Endnu en temaaften, se herunder.

Generalforsamling 2022

Så er det tid til dette års generalforsamling.

Bestyrelsen har sendt mail og sms til klubbens medlemmer med tilhørende indkaldelse, liste over bestyrelse og udvalg samt godkendt regnskab. Det kan også findes her på hjemmesiden.

Vi glæder os til at se en masse engagerede medlemmer, som måske også kan se sig selv i bestyrelsen eller i et udvalg, hvor der både er nogle på valg, men også vakante poster.

Det er også nu, at man skal i gang på tastaturet, hvis man har forslag, som man ønsker skal behandles på generalforsamlingen.

Temaaften

Den første temaaften er afholdt, og det var vores medlemmer Marion og Henrik, som tog os med i deres båd Blåtunge på tur til Bornhorn, Rygen, Møn, Smålandsfarvandet og det Sydfynske Øhav og retur gennem Bøgestrømmen.

Det lødså ud som om, at de havde haft en  fantastisk sommertur med dejlig mad og drikke.

Deltagerne fik også dejlig mad tilberedt af Spæd Salat - andebryst med kartofler sovs og salat. Der var ikke et øje tørt.

Næste gang står den på sikkerhed og redning til søs. Det er den 1. december 2022, hvor Spæd Salat også tilbereder og serverer noget lækkert - tilmelding er som sædvanlig nødvendigt, se mere her.

Tøj med vores stander

Der er gennem de seneste måneder arbejdet på at kunne købe tøj med tryk på - Stander og Kastrup Sejlklub.

Det er nu blevet en realitet via en aftale med Ama'r Sport på Amagerbrogade.

Tøjet findes på butikkens hjemmeside eller via dette link.

Det er muligt at bestille det direkte via butikkens hjemmeside og få det sendt hjem eller afhente i butikken.

Hvis man er usikker på størrelsen, så kan man selvfølgelig køre ind til Ama'r Sport og få en snak om det herunder prøve.

Det står lit sløvt til med interessen for tøjet med vores stander og navn.

Skulle vi ikke prøve at få sat lidt skub i det - det kunne være en passende julegave til din partner, børnene eller sejlervennen.

Håber I vil støtte op om det gode initiativ og reklamere lidt for klubben ved at have en trøje eller bukser på med Stander og Kastrup Sejlklub, når I er udenbys f.eks. på sommerferien.

Delebåd

Der er også søsat et andet tiltag, som gerne skal være med til at holde på de sejlere, som vi udklækker gennem vores sejlerskole.

Det handler om en delebåd, som i første omgang bliver Expressen Kløveren.

Sejlsæsonen 2022 skal vise, om der er grundlag for en mere turegnet delebåd.

Skulle du være interesseret, så kan du læse mere her.

Sejlerhilsen

Bestyrelsen i Kastrup Sejlklub

PS. Se også under Hot News, hvor der er link til bl.a. seneste referat fra SAMKAS og link til idrætskurser i Region Hovedstaden, som vores medlemmer har adgang til.

God fornøjelse.