Efteråret har nået os

De lyse timer er snart færre end de mørke - øv for det, da det for de fleste betyder, at denne sejlsæson nærmer sig sin afslutning.

Vi skal naturligvis ikke tage sorgerne på forskud, men nyde, at der stadig er mulighed for at komme på nogle dejlige sejlture op og ned i Sundet eller over mod vores nabo Sverige.

Det er også stadig muligt at komme ud og sejle torsdagsmatcher - vi fortsætter frem til og med den 30. september 2021, hvis vejret arter sig.

Skippermøde i klubhuset ca. kl. 17.45 og start ved den røde indsejlingsbøje umiddelbart uden for havnen. Der sejles efter faste mærker, som bliver meddelt ved skippermødet og skrevet på opslagstavlen i klubhuset.

Kom og vær med - det er mega hyggeligt.

Forterne Rundt er blevet sejlet, og der var fint med deltagere, se mere på facebook.

I og med vi så småt nærmer os slutningen på sejlsæsonen, skal vi også til at se fremad og finde ud af, hvad vi skal få tiden til at gå med i de mørke måneder, når båden står pakket ind på vinterpladsen, og det er for koldt og blæsende til at gå i gang med noget ved den.

Sidste år var jo lidt atypisk, da det ikke var i overensstemmelse med restriktionerne at lave arrangementer i klubregi.

Vi er derfor bagud med vores generalforsamlinger, og der vil derfor blive holdt to i en.

Samtidig vil vi starte op igen med vores klubaftener som regel første torsdag i måneden første gang i november. Hvor mange er ikke helt planlagt endnu, og er der et medlem, som ønsker at holde en klubaften eller kender en, som kan byde ind med noget interessant, så er det bare at skrive til bestyrelsen herom.

Klubaftenerne er stadig med spisning før selve arrangementet tilberedt af de gæve gutter fra Spæd Salat. De har vist allerede planlagt flere af menuerne.

Alle restriktioner er nu fortid og mange af os er formentlig færdigvaccineret eller tæt på, men vi skal jo stadig passe på hinanden. Der vil derfor stadig være håndsprit at finde i klubhuset, som vi skal henstille til bliver brugt.

I og med vi er sluppet af med restriktionerne, er udlånet af klubhuset også kommet op i omdrejninger igen. Så kig lige forbi klubhuset, inden du påtænker at spise frokost eller aftensmad i klubhuset og se, om klubhuset er ledigt eller udlånt til et privat arrangement (fremgår af den lille opslagstavle lige inden for døren).

Kalenderen er nu opdateret med de foreløbige arrangementer for resten af sæsonen.

Af kommende arrangementer kan bl.a. nævnes Standernedhaling og så selvfølgelig Generalforsamlingen 2021.

Glæder os til hygge og komsammen med jer alle sammen i resten af sejlsæsonen og selvfølgelig også, når bådene er kommet på land, men det gider vi at tænke på nu. Pas på jer selv og hinanden.

Sejlerhilsen

Bestyrelsen i Kastrup Sejlklub

PS. Når man er medlem af Kastrup Sejlklub, er man også en del af Dansk Sejlunion.

Dansk Sejlunion sender løbende nyhedsbreve, som man som medlem har adgang.

Hvis du ikke har modtaget det, har du formentlig ikke tilmeldt dig endnu, eller også har du bevist fravalgt at modtage nyhedsbrev om Klubliv.

Det er naturligvis nødvendigt at tilmelde sig de nyhedsbreve, som lige netop har din interesse - gør det via dette link.