Sommeren er over os

Er det ikke bare skønt, at det er blevet sommer.

De fleste både er kommet i vandet, og der er liv på vandet, i bådene og på havnen - kan vi forlange mere.

Nu siger vi også farvel til mange af de restriktioner, som vi er blevet så vandt ved siden Corona pandemien brød ud.

Det betyder ikke, at vi bare skal slå op i banen og sige, så er den pandemi overstået, for det er den ikke. Vi skal stadig være forsigtige og passe på hinanden, da der stadig florerer smitte i Danmark, og det er langt fra alle, som er blevet vaccineret.

Vi kommer derfor stadig til at have håndsprit lige inden for klubhusdøren, ligesom vi må henstille til vores medlemmer, at de kun møder op, hvis man er rask og helst med et gældende Coronapas.

Ikke nok med at det er sommer - vi nærmer os faktisk midsommer, og det vil sige Sankt Hans.

Klubben tænder op i grillen  onsdag den 23. juni, så den er klar kl. 18.00. Medlemmer, som ønsker at deltage, møder op med godt humør medbringende egen mad. Drikkevarer købes hos Carsten til de altid sædvanlige rimelige priser.

Vores klubaktiviteter - ungdom, hobie, sejlerskole og aftensmatch kører på fulde drøn, og det er jo bare fedt efter mere eller mindre et års nedlukning.

De kører frem til udgangen af juni, hvorefter de holder sommerferie i juli.

Bestyrelsen har holdt sit første møde i år, og det er besluttet, at Generalforsamlingen 2020 holdes umiddelbart før Generalforsamlingen 2021 - det er i november.

Formandens beretning og revideret regnskab er dog allerede sendt ud samt tilgængeligt her på siden, se evt. dette link.

For så vidt angår øvrige kommende arrangementer, vil vi få opdateret kalenderen, inden vi går på sommerferie.

Af kommende arrangementer kan bl.a. nævnes fællessejladsen Forterne Rundt og så selvfølgelig Generalforsamlingen 2021.

HUSK - vi er ikke gennem Corona pandemien. Der er slækket på mange af restriktionerne, men der er ingen grund til at bære os dumt ad, når lyset for enden af tunnelen nærmest blænder os.

Glæder os til hygge og komsammen med jer alle sammen i løbet af den kommende sejlsæson bl.a. til Sankt Hans.

Pas på jer selv og hinanden.

Sejlerhilsen

Bestyrelsen i Kastrup Sejlklub

PS. Når man er medlem af Kastrup Sejlklub, er man også en del af Dansk Sejlunion.

Dansk Sejlunion sender løbende nyhedsbreve, som man som medlem har adgang.

Hvis du ikke har modtaget det, har du formentlig ikke tilmeldt dig endnu, eller også har du bevist fravalgt at modtage nyhedsbrev om Klubliv.

Det er naturligvis nødvendigt at tilmelde sig de nyhedsbreve, som lige netop har din interesse - gør det via dette link.