Vinter i Danmark

Vi har fået vinterlige temperaturer i år - det er længe siden, at vi har haft noget der ligner.

Det er friskt at få tur på havnen, eller hvor man nu begiver sig hen for at opleve noget andet end det sædvanlige.

Vi døjer stadig med restriktionerne i forbindelse med Corona pandemien, og de slipper os åbenbart ikke lige med det samme.

Hvis vi er heldige, blødes de måske op i løbet af februar eller i starten af marts. Vi må håbe, at vi nærmer os mere normale tilstande, når vi skal til at klargøre både, hvor vi også gerne vil have lov til at bruge vores klubhus igen.

Det kan snart kun gå fremad.

Til Påske må det gerne være sådan, at vi igen kan tillade os at mødes i mindre grupper.

Bestyrelsen og udvalgene skal også gerne i gang igen, så vi kan være klar til dette års sejlsæson.

Lige nu er det så som så med at mødes, og klubhuset er også stadig lukket land for medlemmerne.

Når vi igen, må bruge vores klubhus, vil vi informere herom på hjemmesiden samt på anden vis.

Der er ellers ikke meget at berette om i disse tider. Det nyeste er nok referatet fra seneste møde i SAMKAS - læs det her.

Glæder os til hygge og komsammen med jer alle sammen i løbet af den kommende sejlsæson.

Pas på jer selv og hinanden.

Sejlerhilsen

Bestyrelsen i Kastrup Sejlklub

PS. Når man er medlem af Kastrup Sejlklub, er man også en del af Dansk Sejlunion.

Dansk Sejlunion sender løbende nyhedsbreve, som man som medlem har adgang.

Hvis du ikke har modtaget det, har du formentlig ikke tilmeldt dig endnu, eller også har du bevist fravalgt at modtage nyhedsbrev om Klubliv.

Det er naturligvis nødvendigt at tilmelde sig de nyhedsbreve, som lige netop har din interesse - gør det via dette link.