Godt Nytår

Vi er startet på et nyt år med vaccine mod Corona, men landet er bare lukket mere ned.

Det vil sige, at vi fortsætter ud af den samme tangent, som vi sluttede 2020 med.

Nu må vi bare se fremad og håbe, om end det har lange udsigter, hvis vi skal tro på Mette Frederiksen, som er helt fremme ved Påsken, inden det for alvor ser lysere ud.

Måske kan vi hygge lidt i mindre grupper, når bådene skal klargøres - det krydser vi fingre for.

Klubhuset er stadig lukket land for medlemmerne.

Når vi igen, må bruge vores klubhuset, vil vi informere herom på hjemmesiden samt på anden vis.

Der er ellers ikke meget at berette om. Dog er der kommet nyt fra SAMKAS - læs det her.

Glæder os til hygge og komsammen med jer alle sammen i løbet af det nye år - forhåbentlig.

Pas på jer selv og hinanden.

Sejlerhilsen

Bestyrelsen i Kastrup Sejlklub

PS. Når man er medlem af Kastrup Sejlklub, er man også en del af Dansk Sejlunion. Derfor har vi i en årrække fået bladet Sejler - sidste nummer er sendt, og unionen er herefter gået over til nyhedsbreve.

Dansk Sejlunion sender løbende nyhedsbreve, som man som medlem har adgang.

Hvis du ikke har modtaget det, har du formentlig ikke tilmeldt dig endnu, eller også har du bevist fravalgt at modtage nyhedsbrev om Klubliv.

Det er naturligvis nødvendigt at tilmelde sig de nyhedsbreve, som har ens interesse - gør det via dette link.