Kære medlemmer

Vi har nu fået fyldt en del indhold på vores nye hjemmeside. Der mangler stadig noget, og siden vil derfor blive udbygget hele tiden, så den kan opfylde alle vores ønsker til en velfungerende hjemmeside.

Er der medlemmer, som har forslag til forbedringer eller ønsker til hjemmesiden, så er det bare at skrive til bestyrelsen. Vi kan naturligvis ikke garantere, at det bliver ændret eller kommer på siden.

Når det gælder designet, så er vi kommet frem til dette efter mange og lange overvejelser, hvor vi også har set på andre sejlklubbers hjemmeside. Det vil der umiddelbart ikke blive lavet om på, men vi er OBS på, at der skal ændres på indholdet eller links under enkelte af boldene.

Tanken er også, at kalenderen eller nærmere bestemt kommende aktiviteter skal være synlige på forsiden.

Vi har fået overstået vores generalforsamling. Alt foregik i god ro og orden, og den var rimeligt hurtigt overstået. Kun 31 medlemmer var mødt op, så det var også en lille forsamling. Der skal åbenbart noget mere til at få medlemmerne op af stolene og væk fra tv'et - spøg til side.

Der følger snarest referat og formandens beretning her på siden.

Vi er godt i gang med denne sæsons vinteraktiviteter bl.a. vores temaaftener, hvor den næste er lige om hjørnet nemlig den 7. december 2017, hvor vi får besøg af VetusOnline.com. (AFLYST)

Veteranerne skal også huske deres fællesspisning ca. 2 gange om måneden - i de lige uger, se også under fanen Veteraner.

Endelig vil vi ikke undlade at nævne, at vi er gået ind i det fugtige efterår, og det betyder, at vores broer bliver slimet og meget glatte. Nogle er allerede faldet i vandet eller faldet på dem, når de skulle til eller fra borde.

Fortsat godt efterår og på gensyn på havnen eller i klubhuset.

Bestyrelsen i Kastrup Sejlklub