Standeren er halet ned for sejlsæsonen 2019

Vi har netop halet standeren ned. Som altid var der mødt mange medlemmer op for at høre formandens tale og se standeren blive strøget.

Det er altid lidt vemodigt, men det går hurtigt over, når medlemmerne kommer inden for til kaffe/te og kringle samt en lille skarp til halsen fuldt op af hyggelige samtaler hen over bordene.

Om aftenen blev der festet igennem af de heldige, som havde været først på tasterne til en plads ved dette års afriggerfest.

Dejlige arrangementer både om formiddagen og om aftenen. Tak til festudvalget og de mange frivillige.

På dagen gik der rygter om, at nogle aktive piger har planlagt en række temaaftener kun for vores kvindelige medlemmer.

Der er stor ros til initiativet fra bestyrelsen. Det er gratis at deltage.

I indbydelsen er der kontaktinfo til initiativtagerne. Hvordan man tilmelder sig fremadrettet, finder I ud af på det første møde.

Indbydelsen med de planlagte temaaftener, finder man her.

Her ved indgangen til november er det for alvor blevet koldt, men vi nærmer os jo også vinteren, og så skal det jo være koldt, ellers kan vi jo lige så godt lade bådene ligge i.

Det er dog de færreste af os, der gør det. De fleste master er da også kommet af og i læ for det barske vejr. Det samme med bådene, som er kommet op i deres stativer, om det så er det gamle velkendte eller et af de nye.

Med hensyn til sidstnævnte forlyder det, at det fungerer glimrende.

I november står den også på årets generalforsamling - det er den 21. kl. 19.00, se indkaldelse med videre via dette link eller under fanen Klubben.

Det er her, at man som medlem for alvor har mulighed for at høre om klubbens ve og vel samt ikke mindst at komme til orde.

Sejlerskolen har haft sejlerskoleelever til eksamen i praktisk sejllads, og det gik godt for alle, så nu har endnu et kuld elever klaret skærene og fået deres duelighedsbeviser.

Samtidig kan vi også oplyse, at der har meldt sig nogle tidligere sejlerskoleelever, Dan Larsen og Marie Skjøtt, som de frelsende medlemmer til at deltage i det fremtidige virke omkring sejlerskolens ledelse.

Bestyrelsen er meget glad og taknemmelig for, at det er lykkedes at redde sejlerskolen, således at den forsigtigt kan starte op igen. Den har holdt meget lav profil i forhold til at tage nye elever ind, men det vil der blive ændret på fra den kommende sejlsæson, hvor der skulle blive lavet et hold med plads til ni nye elever.

Torsdagsmatcherne er også slut for denne sæson. Vi har haft nogle gode matcher hen over sæsonen, selvom det er småt med antallet af deltager. Det håber kapsejladsudvalget, at der bliver ændret på, når vi starter op i 2020. De vender tilbage med forslag til, hvordan klubmedlemmernes både, som mange gange ligger godt fortøjret på  hverdagsaftenerne, kan komme ud at sejle, uden at der skal kæmpes så sveden springer frem på panden for at komme først.

Dem, der vil det, skal nok få muligheden, mens de andre kan gøre det på en mere hyggelig måde.

Nu, hvor vi taler om kapsejlads, så kan kapsejladsudvalget oplyse, at de gentager succeen fra sidste år - PolyesterCup - med tre bådtyper. Indbydelse og sejladsbestemmelser er allerede sendt ud til klubberne, hvor bådene er organiseret, og nu også tilgængelige her på hjemmesiden. Det skulle blive muligt at tilmelde sig via klubmodul inden længe.

Det skulle også være vist, at der bliver sejlet Forterne Rundt i 2020, og vi er blevet lovet, at indbydelsen kommer ud i lidt bedre tid end i år.
Hvis du ikke allerede har set fotos fra vores nys afholdte Forterne Rundt (Middelgrundsfortet), så er det bare at gå op under fanen Galleri eller via dette link. (dobbeltklik på foto for fuld størrelse)

Eftersom vi har strøget standeren, går vi også over til de mere vinterlige sysler. Det betyder bl.a., at vi starter op med vores altid velbesøgte temaaftener.

Den første løber af stablen torsdag den 7. november 2019, hvor Bjarne Hansen kommer og fortæller om en af hans og fruens spændende ture til Sverige.

Som sædvanlig laver Spæd Salat en lækker gourmet middag, ligesom øl og vin kan købes til de sædvanlig lave priser.

Tilmelding sker her på hjemmesiden - brug f.eks. dette link

Endelig kan vi oplyse, at havnens legepladser bliver opgraderet, og det betyder bl.a., at der blive opstillet et par mindre legeredskader på græsplænen mellem klubhuset og masteskuret. De skulle få en størrelse og blive placeret sådan, at det fortsat er muligt at lægge sin mast uden for mastegården før og efter sejlsæsonen, hvis den trænger til reparation/klargøring.

Vi ses i klubhuset eller på havnen.

Sejlerhilsen

Bestyrelsen i Kastrup Sejlklub

PS. Når man er medlem af Kastrup Sejlklub, er man også en del af Dansk Sejlunion. Derfor har vi i en årrække fået bladet Sejler - sidste nummer er sendt, og unionen er herefter gået over til nyhedsbreve.

Dansk Sejlunion sender løbende nyhedsbreve, som man som medlem har adgang.

Hvis du ikke har modtaget det, har du formentlig ikke tilmeldt dig endnu, eller også har du bevist fravalgt at modtage nyhedsbrev om Klubliv.

Det er naturligvis nødvendigt at tilmelde sig de nyhedsbreve, som har ens interesse - gør det via dette link.