Bådene er på vej på land

Vi har haft en forrygende eftersårsferie med forholdsvis mange dage med kig til solen, lette vinde og næsten ingen nedbør årstiden taget i betragtning.

Nogle har benyttet det gode vejr til at få rigget af og komme på land. Andre har taget sig en sidste tur eller to i det pæne, men knap så lune vejr.

Når alt kommer til alt, må vi nok se i øjnene, at det er slut med de dejlige varme sejlture og hyggelige aftener i cockpittet for denne sæson, men en ny kommer til om end ikke lige om hjørnet, så lidt ude i fremtiden.

Inden da skal klubstanderen stryges, og der plejer jo at høre en komsammen med. Vi har i bestyrelsen endnu ikke besluttet, hvordan det skal spænde af, da vi stadig skal tage hensyn til situationen med Corona.

Som bekendt gælder der stadig forsamlingsforbud på 50 personer inden døre. Om vi kan festligholde det på anden vis, vil vi snarest vende tilbage om her på siden.

Dagen er i øvrigt lørdag den 24. oktober 2020. Så vi har lidt travlt.

I foråret var vi som bekendt også ramt af Corona pandemien, og derfor blev klubstanderen hejst af bestyrelsen. Det kunne være dejligt, hvis det kunne ske med deltagelse af klubbens medlemmer.

Vi skal også have holdt årets generalforsamling. Det er bestyrelsen også i gang med at finde en løsning på, idet vi forventer, at den kan gennemføres. Hvis det kan lade sige gøre, er det torsdag den 26. november 2020.

Det vender vi også tilbage om her på hjemmesiden.

De nugældende anbefalinger til sejlere, sejlklubber m.v. i relation til situationen med Covid 19 kan i øvrigt findes på Dansk Sejlunion hjemmeside.

Som vi gennem hele sæsonen har meddelt her på hjemmesiden, er det vigtigt at tage situationen med Covid 19 alvorligt, hvorfor vi skal holde fast i de gode hensyn, som vi har lært os.

Lad dig ikke rive med og gå på kompromis med forholdsreglerne.

Hjemmesiden coronasmitte.dk opdateres også løbende med seneste nyt.

Når det gælder brugen af klubhuset, opfordrer vi stadig til, at man nøje overvejer, om det kan ske i henhold til myndighedernes henstillinger.

Når vi kommer på den anden side af Corona pandemien, har Flemming Borch også kreeret en fysisk gastebørs, hvor man både kan tilbyde sig som gast eller efterlyse en gast.

Den skulle allerede være hængt op i klubhuset, så det er bare at skrive sig på, hvis man ønsker at komme mere på vandet med ligesindede klubmedlemmer.

Ungdomsafdelingen har eller vil inden længe også takke af for denne sæson. Der har trods Corona været fuld fart på og mere til.

Som situationen ser ud lige nu, er der så mange aktive ungdomssejlere, at det ikke er muligt at tage flere ind.

Når ungdomsafdelingen har overblik over, hvor mange der ønsker at sejle igen i sæsonen 2021, vil vi melde ud her på hjemmesiden, når der er plads til nye unge sejlere igen.

Vi har jo fået ny havnemester. Det er Tonny Soltau.

Det har allerede givet sig udslag i flere nye tiltag bl.a. forhåndstilmelding til vinterplads, kommunikation via flere forskellige sociale platforme, nye betalingsmetoder for optagning og isætning m.v.

Vi tager det som udtryk for, at han er indstillet på at optimere hele driften af havnen til alles store glæde.

Der er også nyt fra SAMKAS, se referat fra den 1. september 2020 her.

Det er ganske spændende læsning.

Herudover har Tårnby Kommune holdt Workshop med havnens brugere om "Helhedsplan for Kastrup Ny Lystbådehavn".

Det blev holdt den 30. september 2020, og der var fint fremmøde også fra Kastrup Sejlklub. Der var planlagt forskellige temaer, som  man kan læse om via dette link.

Har man nogle konkrete bud, som falder inden for temaerne, skal vi foreslå, at man skriver en mail til Kastrup Sejlklub, som så vil sørge for, at det kommer videre til rette sted.

Det er vigtigt at være OBS på, at helhedsplanen er begrænset til området omkring havnen samt farvandet ud for havnen, se dette kort.

OK Benzin er jo ny sponsor, men sponsoratet forudsætter, at vi køber brændstof til vores biler på en OK tank ved brug af et OK Benzinkort eller deres Tank & Betal-app.

Desværre er der ikke særligt mange af medlemmerne, som har tilmeldt sig ordningen, og vi risikerer derfor, at den falder bort.

Så kom til tasterne, hvis du ønsker et benzinkort, men OK-appen er tilstrækkelig.

Sidste år havde vi besøg af Dansk Søredningstjeneste, og vi vil da lige slå et slag for tjenesten her på siden. Det er jo ikke noget, som man har lyst til at få brug for, men selv den bedste kan jo komme i en situation, hvor det kan være rart med hurtig hjælp. Læs mere på deres hjemmeside

Vi ses i klubhuset eller på havnen, men på afstand.

Glæder os til hygge og komsammen med jer alle sammen, når COVID 19 forhåbentlig snart er overstået.

Pas på jer selv og hinanden.

Sejlerhilsen

Bestyrelsen i Kastrup Sejlklub

PS. Når man er medlem af Kastrup Sejlklub, er man også en del af Dansk Sejlunion. Derfor har vi i en årrække fået bladet Sejler - sidste nummer er sendt, og unionen er herefter gået over til nyhedsbreve.

Dansk Sejlunion sender løbende nyhedsbreve, som man som medlem har adgang.

Hvis du ikke har modtaget det, har du formentlig ikke tilmeldt dig endnu, eller også har du bevist fravalgt at modtage nyhedsbrev om Klubliv.

Det er naturligvis nødvendigt at tilmelde sig de nyhedsbreve, som har ens interesse - gør det via dette link.