Forterne Rundt 2020
Igen i år afholder vi Forterne Rundt med frokost i klubhuset eller helst i gården, når alle er kommet i havn.

Det vil naturligvis være nødvendigt at holde den fornødne afstand, når vi mødes i klubhuset, men det skal nok gå.

Vi glæder os til at se rigtig mange til selve sejladsen, men så sandelig også til frokost i klubhuset.

Det er som sædvanlig med egen mad. Drikke købes i klubhuset. Hvis det er nødvendigt med en lille skarp til halsen, skal den medbringes hjemmefra.

Vi ses den 29. august 2020.

Nærmere følger her på hjemmesiden.

Torsdagsmatcher
Årets torsdagsmatcher bliver ændret til social sejlads uden det sædvanlige insitament af kapsejlads.

Det betyder, at det bliver for alle medlemmer af Kastrup Sejlklub.

Udgangspunktet er, at der sejles efter faste bøjer.

Læs mer her.

Første sejlads vil være torsdag den 20. august 2020.

Følg med her på hjemmesiden.

Ny sponsor
Vi har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte Kastrup Sejlklub, hver gang du tanker. Og vigtigst af alt, det koster dig ikke ekstra at støtte klubben – OK betaler hele beløbet.

Se mere her på hjemmesiden

Klubaktiviteter generelt
Alt er aflyst eller udsat, se mere på hjemmesiden.