Kapsejladsudvalget har besluttet, at der ikke startes flere ordinære kapsejladser i denne sæsonen 2020

Vi skal passe på os selv og på vores familier, og det gør vi bedst ved at følge myndighedernes anvisninger til social afstand.

Vi håber, I har forståelse for beslutningen, som også skal ses i lyset af, at vi er flere, som føler os udsatte og ikke ønsker at påtage os en større risiko end højst nødvendigt.

Vi vender tilbage i 2021 og får så forhåbentlig en dejlig kapsejladssæson.

Når det er sagt, vil vi i Kastrup Sejlklub i disse post corona-tider gerne afprøve et nyt tiltag for torsdagssejladserne.

Vi vil rigtig gerne have mange både på vandet om torsdagen, og derfor gør vi det det nemt og mere uformelt og langt mindre "kapsejlads agtigt" i traditionel forstand at komme rundt på ”banen”.

Vi skal sejle efter faste mærker (se kort), som besluttes på dagen.

Vi laver 2 starter (1 trut og så afsted) med 5 minutters mellemrum:

1. start er for familie/hyggesejlads bådene
2. start er for de lidt hurtige både.

Tanken er, at vi kommer nogenlunde samlet ind. Eftersnakken ved klubhuset skal foregå efter Mette F.’s anvisninger - det vil sige med social afstand, afspritning osv - og helst udendørs.

Vi håber at rigtig mange sejlere - nye som gamle (forskellige både) vil bakke om dette hygge tiltag, og vi glæder os til at se jer på vandet om torsdagen.

Med sejlerhilsen

Kapsejladsudvalget